InBrussel vzw helpt je in je zoektocht naar werk. Onze begeleiding is gratis. 

Schrijf je hieronder in via het formulier. Wij kijken na of je correct bent ingeschreven bij Actiris en in Brussel woont. Vervolgens bekijken we welk van onze projecten het beste bij jou past. Na ongeveer een week belt je toekomstige jobcoach jou op om een intakegesprek te plannen. Als dat nodig is, kan je na dit gesprek nog van project veranderen. Afhankelijk van het project kunnen we je vervolgens 1 jaar of zelfs langer begeleiden. Je komt om de 2 tot 4 weken bij ons langs voor een individuele afspraak. Je kan ook deelnemen aan trainingen.

Het doel van onze begeleiding is om samen zo snel mogelijk werk of een opleiding te vinden!

Je brengt samen met je jobcoach je competenties in kaart en stippelt een traject uit om een job, stage of opleiding te vinden die bij je past.

De jobhunter peilt naar je motivatie en ziet wat je sterktes zijn op de arbeidsmarkt. Daarna zoekt hij naar de geschikte werkgever in zijn netwerk.

Onze jobcoaches assisteren bij je CV, leren je een aantrekkelijke motivatiebrief schrijven en stomen je klaar voor een sollicitatiegesprek.

In deze trainingen versterken we de competenties die nodig zijn op de werkvloer.

Elke week zijn kandidaten welkom om op onze computers te komen zoeken naar vacatures en te solliciteren. Vragen? Er is altijd een coach aanwezig.

Extra hulp nodig om met de computer te werken? Volg dan onze computertrainingen.

InBrussel vzw biedt een gratis begeleiding bij het zoeken naar een job of een opleiding. Samen met jou kijken we welk project het beste bij je past.

Schrijf je in

* Verplichte velden