Onze jobhunters vormen de schakel tussen werkgevers en werkzoekenden. Ze helpen hen met concreet advies en een realistisch perspectief.

Voor werkzoekenden kijken de jobhunters door een werkgeversbril om de beste raad te geven. Ze vragen door naar competenties en professionele capaciteiten om ze zo beter voor te stellen aan werkgevers uit hun netwerk. Ze vertalen de feedback van werkgevers naar praktische tips waar werkzoekenden mee aan de slag kunnen. Praktisch helpen ze met screenen van CV’s, stages regelen, opleidingsplannen schrijven, contracten nalezen … Door deze actieve en eerlijke aanpak motiveren ze werkzoekenden om hun zoektocht zelf meer in handen te nemen. Ook na de tewerkstelling blijven ze een aanspreekpunt.

Voor werkgevers gaan de jobhunters op zoek naar de kandidaat die bij hen past. Daarvoor organiseren ze samen jobdatings en stellen ze competente kandidaten voor voor een sollicitatiegesprek. Daarnaast informeren ze hen over mogelijke contracttypes, manieren om een werknemer voordeliger aan te werven, stages, rechten en plichten.